Email:
Phone:: +44 20 7240 9319

Privacy Policy

ΝΟΜΙΚΑ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για τους δικτυακούς τόπους της alphaweblab και τους τομείς και υποτομείς που ανήκουν σε αυτά (στο εξής αποκαλούμενα «alphaweblab»).  Στοχεύει στην ενημέρωση σας για το πώς συλλέγονται και  χρησιμοποιούνται  οι πληροφορίες σχετικά με εσάς και τα δεδομένα σας. Ειδικότερα, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί ποιες πληροφορίες θα συλλεχθούν από την alphaweblab.gr όταν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας  (μεταξύ άλλων μέσω των ιστότοπων των συνεργατών μας), τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη συλλογή, τη διόρθωση ή / διαγραφή πληροφοριών. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν εκτός από ό, τι περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτή η Πολιτική  δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε με άλλα μέσα (συμπεριλαμβανομένων των εκτός σύνδεσης) ή από άλλες πηγές. Οι όροι που δεν ορίζονται στην παρούσα Πολιτική εξηγούνται πλήρως στον τομέα των  Όρων Παροχής Υπηρεσιών, τους οποίους προτείνουμε εντόνως να εξετάσετε συμπληρωματικά με την παρούσα. Η χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω των ιστοτόπων μας περιορίζεται στους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών των πελατών μας, των δυνητικών μας πελατών και των εργαζομένων μας ή των δυνητικών εργαζομένων μας.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πως συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Με δική σας ρητή συγκατάθεση, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς, όπως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες για τις υπηρεσίες που επιλέγετε ή παρόμοια, όταν κλείνετε ένα ραντεβού μαζί μας, όταν μας αποστέλλετε ερωτήματα μέσω του ιστότοπου μας , όταν επιλέγετε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του της φόρμας γραπτής επικοινωνίας που παρέχουμε ή ζωντανής επικοινωνίας. Όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία Google Analytics ή αν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται παρακάτω. Δεν στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη ρητή σας συγκατάθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με προηγούμενη επικοινωνία σας με εμάς ή εάν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς για την εκτέλεση της σύμβασης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πως διαχειριζόμαστε τα Δεδομένα σας

Η Alphaweblab επιτρέπει στους χρήστες της να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από την Alphaweblab. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η Alphaweblab θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη η Alphaweblab θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστοτόπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με τη Alphaweblab είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση

COOKIES

Στον ιστότοπο της Alphaweblab χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται με δική σας συγκατάθεση στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης και μπορείτε να επιλέξετε στην ιστοσελίδα μας την χρήση (ή μη) που επιθυμείτε (για λόγους καταγραφής, προωθητικούς, γλώσσας κτλ). Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Ορισμένα cookies χρησιμεύουν ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν την πλήρη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου cookies το οποίο σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση των cookies και να ελέγχετε τα cookies που επιθυμείτε να αποθηκεύονται στη συσκευή σας/στον υπολογιστή (πχ cookies για λόγους καταγραφής, προωθητικούς, γλώσσας κτλ). Ορισμένα cookies θα αποθηκευτούν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλα μπορεί να διαρκέσουν επ ‘αόριστον. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα πρέπει να σας παρέχει τα στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση και τη διαγραφή των cookies από τη συσκευή σας, ανατρέξτε στις επιλογές του προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέσιμη εξαίρεση cookie – Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Η Alphaweblab χρησιμοποιούν τα Cookies για να παρέχουν στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου μας.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(α) Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με τη συγκατάθεση σας για να λειτουργήσουμε και να διατηρήσουμε τον ιστότοπο μας, να εκτελέσουμε τη σύμβαση με εσάς (ενδεικτικά σχεδιασμός και υλοποίηση ιστοσελίδων επιχειρήσεων και ιδιωτών, παροχή συμβουλών στρατηγικής προώθησης, προβολή και προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα, σχεδιασμός λογοτύπων και εταιρικής ταυτότητας κ.ο.κ.) και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Η νομική βάση είναι το άρθρο το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α), β) και στ) του Γενικού Κανονισμού περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

(β) Εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ στο ενημερωτικό μας δελτίο. Η νομική βάση είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του GDPR.

(γ) Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να βοηθήσουμε τους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν μαζί μας. Η νομική βάση είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α) και στ) του GDPR.

ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

(α) Προσωπικές Πληροφορίες : Η Alphaweblab τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους. Μπορούμε να αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου της Alphaweblab (για παράδειγμα, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας). Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε στους ιστοτόπους μας ή στην υπηρεσία της Alphaweblab, όπως η δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστολογίου μας, θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Αν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους ιστότοπους ή την υπηρεσία Alphaweblab, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των ιστοτόπων της Alphaweblab ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες.

(β) Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Μπορούμε να μοιραστούμε με τρίτους ενδιαφερόμενους πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές πληροφορίες (όπως ανώνυμα δεδομένα χρήσης, σελίδες παραπομπής / εξόδου και διευθύνσεις URL, τύποι πλατφόρμας, αριθμός κλικ κ.λπ.). τα πρότυπα χρήσης για ορισμένες υπηρεσίες και αυτές των συνεργατών μας. Τα αποτελέσματα αυτά συνίστανται αποκλειστικά σε μη προσωπικές πληροφορίες. Αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα στη Alphaweblab ή στον ιστότοπό μας (για παράδειγμα, στην συλλογή αποτελεσμάτων), καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες, θα δημοσιοποιούνται.  Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά σας στην Alphaweblab, συμφωνείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στην ιστότοπο μας, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν εμφανή σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες του ιστότοπου ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αποθηκεύονται επ ‘αόριστον.

(γ) Περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται η κοινοποίηση των πληροφοριών σας: Η Alphaweblab θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, εάν υπόκειται σε κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για : (α) συμμόρφωση το νόμο και τα εύλογα αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου,  (β) την επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή την προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας της Υπηρεσίας μας ή (γ) να ασκεί ή να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια της Alphaweblab.

(δ) Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου: Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πωλήσουμε/ εκχωρήσουμε/ μεταβιβάσουμε την εταιρεία (συμπεριλαμβανομένου και μέρους της εταιρείας) ή οποιοδήποτε συνδυασμό των προϊόντων, υπηρεσιών, περιουσιακών στοιχείων ή / και επιχειρήσεων της. Οι πληροφορίες σας, όπως τα ονόματα πελατών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες των χρηστών που έχουν ληφθεί με την συγκατάθεση σας και διατηρούνται νομίμως κατά την παρούσα Πολιτική και που σχετίζονται με την alphaweblab μπορεί να είναι μεταξύ των στοιχείων που πωλούνται ή μεταφέρονται με άλλο τρόπο σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών. Μπορούμε επίσης να πωλήσουμε, να εκχωρήσουμε ή να μεταβιβάσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο εταιρικών εκχωρήσεων, συγχωνεύσεων, εξαγορών, πτωχεύσεων, διαλυμάτων, αναδιοργανώσεων, εκκαθαρίσεων, παρόμοιων συναλλαγών ή διαδικασιών που αφορούν το σύνολο ή μέρος της εταιρείας. Δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε, να εκχωρήσουμε, να διαθέσουμε ή να πωλήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους ξεχωριστά, υπό την μορφή προϊόντος. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας ή χρήσεων των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και τυχόν επιλογές που ενδέχεται να έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

(ε) Κριτικές: Ενδέχεται να παρουσιάζουμε προσωπικές κριτικές ικανοποιημένων πελατών στον ιστότοπό μας. Με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να δημοσιεύσουμε τη μαρτυρία σας μαζί με το όνομά σας. Αν θέλετε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τη κριτική σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο .

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πως προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω της Alphaweblab μπορούν να αποθηκευτούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρώπη. Εάν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα μεταφέρουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τα ατομικά σας δικαιώματα

Σύμφωνα με το GDPR, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας εδώ :

Α) το δικαίωμα ενημέρωσης · ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών να ενημερωθεί για την συλλογή, χρήση, επεξεργασία των δεδομένων του από εμάς.

Β) το δικαίωμα πρόσβασης · ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγουμε για το πρόσωπο του, για όσο διάστημα τα διατηρούμε. Αντιμετωπίζουμε αιτήματα πρόσβασης σε θέματα σύμφωνα με το GDPR (ένα μήνα από την κοινοποίηση/γνωστοποίηση του αιτήματος σε εμάς).

Γ) το δικαίωμα της διόρθωσης · Η Alphaweblab επιτρέπει στους χρήστες της να διορθώνουν, αλλάζουν, περιορίζουν την επεξεργασία, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στην Alphaweblab.

Δ) το δικαίωμα διαγραφής∙ βλέπε ανωτέρω (Γ)

Ε) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · βλέπε ανωτέρω (Γ)

ΣΤ) το δικαίωμα φορητότητας ·

Ζ) το δικαίωμα εναντίωσης. και

Η) το δικαίωμα να μην υπόκεινται τα δεδομένα σας σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα  εάν αισθανθείτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που χειρίζεστε τα δεδομένα σας.

ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΕ και ΕΕ-ΗΠΑ, η Alphaweblab δεσμεύεται να επιλύσει καταγγελίες σχετικά με το απόρρητο και τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τέτοια θέματα δεδομένων, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση: . Εάν η ερώτησή σας ή η ανησυχία σας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μέσω αυτής της διαδικασίας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

(α) Εάν ζητήσετε την παροχή υπηρεσίας μέσω του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως απαραίτητες για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας.

(β) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται αλλά όχι περισσότερο από δύο έτη μετά την υποβολή του ερωτήματος σας.

(γ) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εργαστείτε, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, η Alphaweblab δεν συλλέγει ή δεν ζητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αποτελεί πολιτική μας να παρέχουμε σε εσάς πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτής ή έντυπης ειδοποίησης, ή μέσω εμφανής κοινοποίησης της ειδοποίησης στον ιστότοπο μας, ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από το αν οι ειδοποιήσεις αυτές απαιτούνται από το νόμο ή αφορούν εμπορικές ή άλλες συναφείς με την επιχείρηση σκοπούς, όπως καθορίζονται από τη Alphaweblab κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τη μορφή και τα μέσα παροχής ειδοποιήσεων σε εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ανά πάσα στιγμή πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους ή υπηρεσίες που συνδέονται με ή από την υπηρεσία ή της Alphaweblab συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ή του περιεχομένου τους. Λάβετε υπόψη ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από τον ιστότοπο μας σε άλλο ιστότοπο ή υπηρεσία, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας δεν ισχύει για ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων μερών. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο ή διαφήμιση στον ιστότοπό μας, υπόκεινται στους κανόνες και πολιτικές αυτού του τρίτου μέρους. Ωστόσο έχουμε επιβεβαιώσει πως οι συνεργάτες μας, στον βαθμό του εφικτού, είναι σύννομοι με το GPDR.