Email:
Phone:: +44 20 7240 9319
Title Image

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αποκτήστε μία επαγγελματική, σύγχρονη και εύκολα διαχείρισιμη Ιστοσελίδα

Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδων 

Alphaweblab

Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες της εταιρίας σας έπειτα προχωράμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή ιστοσελίδας από την ομάδα της Alphaweblab δεν περιορίζεται μόνο στην όμορφη παρουσίαση της αλλά και στη δημιουργία της ιστοσελίδας που συνδυάζει όμορφη και μοναδική εμφάνιση που ανταποκρίνεται στις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Αποκτήστε μια σύγχρονη ιστοσελίδα που θα εμφανίζεται τέλεια σε κινητά και tablet (mobile ready).

Alphaweblab

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι σημαντική για να έχουν οι επισκέπτες σας μία ευχάριστη εμπειρία κατά τη πλοήγηση τους. Επίσης εξασφαλίζει και τη παραμονή των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας.

Η ομάδα της Alphaweblab  προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε όλες οι σελίδες να φορτώνουν σε πολύ λίγο χρόνοΓρήγορη ιστοσελίδα και με ευχάριστη πλοήγησή σημαίνει επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες!

Οι ιστοσελίδες φιλοξενούνται σε Ελληνικούς server που αυτό εγγυάται τρομερές ταχύτητες τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και ως προς την διασύνδεση με τους παρόχους εξωτερικού.

Alphaweblab

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet για την πλοήγησή τους. Η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται εξίσου σωστή σε όλες τις οθόνες: κινητό τηλέφωνο, tablet, laptop(responsive design).

Έτσι όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet δεν θα την εγκαταλείπουν.

Ξενοδοχεία - Βίλες- Διαμερίσματα

Η δυνατότητα online κράτησης είναι ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα για κάθε Ξενοδοχείο, Βίλες , Ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η κράτηση δωματίου μέσω τρίτων πλατφορμών κι ιστοσελίδων μπορεί να σημαίνει περιττά έξοδα και σημαντικές προμήθειες σε τρίτους.

Αποκτήστε τον έλεγχο, κερδίστε χρόνο και χρήματα σήμερα!

Η ομάδα της Alphaweblab μπορεί να δημιουργήσει για σας ένα πλήρως λειτουργικό κι ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων, για εύκολες & γρήγορες κρατήσεις από την ιστοσελίδα σας όλο το 24ωρο. Μιλήστε μας για τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησης σας!

  • Ολοκληρωμένη κράτηση σε πραγματικό χρόνο
  • 100% κέρδος από κάθε κράτηση
  • Εμφάνιση διαθέσιμων ημερομηνιών προς επιλογή
  • Εμφάνιση διαθέσιμων δωματίων προς επιλογή
  • Δυνατότητα αποστολής σχολίων του επισκέπτη προς το κατάλυμα
  • Δυνατότητα προώθησης των υπηρεσιών της επιχείρησης με customized banners

Επικοινωνήστε με την ομάδα της Alphaweblab! Ακούμε τις ιδέες σας και προσφέρουμε αξιόπιστες κι ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη online κράτησης του ξενοδοχείου σας!

Alphaweblab
Εμπειρία & Ολοκληρωμένες Λύσεις
website-seo

SEO – Google Friendly

Ένα από τα κυριότερα κανάλια απόκτησης επισκεπτών της ιστοσελίδας σας θα είναι η μηχανή αναζήτησης της Google. Γι’ αυτό το λόγο η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης ώστε να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας. Η ομάδα της Alphaweblab βελτιώνει την ιστοσελίδα σας με τεχνικές SEO (Search Engine Optimization) ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Επίσης η ομάδα μας συντάσσει ελκυστικούς τίτλους και περιγραφές ώστε οι επισκέπτες να επιλέξουν την δική σας ιστοσελίδα. Τέλος, προβαίνουμε σε παραμετροποίηση των κειμένων σας ώστε να έχουν σωστή απόδοση για τις μηχανές αναζήτησης (Google)

instagram-marketing-icon

Δημιουργία & Σύνδεση με Social Media

Τα Κοινωνικά Δίκτυα μπορούν να μετατραπούν σε καθοριστικούς παράγοντες αύξησης των πωλήσεων σας. Δημιουργούμε λογαριασμούς σε όλα τα Social Media που επιθυμείτε και σας συμβουλεύουμε για το ποια θα είναι αποδοτικότερα ανάλογα με την επιχείρηση σας. Επίσης σχεδιάζουμε τις εικόνες προφίλ και εξώφυλλου ώστε να συμφωνούν με τα χρώματα της ιστοσελίδα σας ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη παρουσία στο διαδίκτυο. Επίσης μπορείτε να αναθέσετε τη διαχείριση των Κοινωνικών σας Δικτύων στους Social Media Experts της Aphaweblab ώστε να αναλάβουμε εμείς να αυξήσουμε τις πωλήσεις και τους πελάτες σας.

photography-icon

Φωτογράφιση Χώρου – Προϊόντων

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στις εταιρίες που αποφασίζουν να συνεργαστούν μαζί μας, αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου και των προϊόντων σας (καθώς και την επεξεργασία των φωτογραφιών).

tools-icon

Αναβάθμιση Ιστοσελίδας

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη κάποιο site αλλά δεν συνάδει με τη ποιότητα των υπηρεσιών-προϊόντων σας και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της επιχείρησή σας, μπορούμε να το αναβαθμίσουμε ή να εξετάσουμε το ενδεχόμενο για κατασκευή ιστοσελίδας εξ’ αρχής.

Είπαν για εμάς...
Alphaweblab theoldschool.gr

Κατασκευή eshop

Ό,τι και να πω για την συνεργασία μας με την Αλεξάνδρα και τον Λεωνίδα είναι λίγο! Άμεσοι, συνεπής και επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα. Μας έδωσαν λύσεις σε κάθε μας ανάγκη εύκολα, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά.

Θεώδορος Βλαχόπουλος