Σχετικά με εμάς

 

Η Alphaweblab, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2020 από την Αλεξάνδρα Χήτα με κύριο σκοπό τον  μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη τους σε ψηφιακό επίπεδο. Με γνώμονα την ειλικρίνεια και το  expertise της ομάδας λύνουμε τα κύρια προβλήματα των πελατών μας και τους εισάγουμε στη νέα digital εποχή με τα πιο καινοτόμα μέσα παρέχοντας tailor made λύσεις που ταιριάζουν στο brand τους.

Με εμπειρία χρόνων στη κατασκευή ιστοσελίδων, στις γραφιστικές τέχνες και στο Digital Marketing, στόχος μας είναι η δημιουργία 360ο digital πλάνου που θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες, ανεξαρτήτου κλάδου, να επιτύχουν τους στόχους τους. Με μια πληθώρα υπηρεσιών καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες  ώστε να δώσετε το δικό σας δυνατό στίγμα στον digital κόσμο.

Στοχεύουμε στη δημιουργία προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες μας και στις μακροχρόνιες συνεργασίες. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε προσωπικά να αξιοποιήσουμε όλα τα resources που διαθέτετε στο έπακρο κοιτώντας πάντα την κορυφή.

Η Alphaweblab σας παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για να ξεχωρίσετε ανάμεσα στη πληθώρα της αγοράς. Για οποιαδήποτε υπηρεσία ή ακόμα και απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Μαζί θα δημιουργήσουμε την δική σας επαγγελματική παρουσία

Άρτα

Άνω Πέτρα - Άρτα
Τ.Κ. 47048 Ελλάδα

Κέρκυρα

Εθ.Παλαιοκαστριτσάς 64 – Σολάρι

Τήλ :+30 26612 00189

info@alphaweblab.gr

alpa
DAILY

Spotify