ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Design & Construction

Κατόπιν της πρώτης μας επικοινωνίας και την συγκέντρωση των αναγκαίων πληροφοριών προχωράμε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας γίνεται σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας χωρίς να περιορίζεται αποκλειστικά στην ελκυστική παρουσίαση αλλά και στη λειτουργικότητα της.

Η όμορφη εμφάνιση, η ταχύτητα και η ευκολία στην πλοήγηση, είναι από τα πιο σημαντικά κριτήρια που προέχουν στη κατασκευή του e-Shop. Δημιουργώντας ένα Marketing Wise E-shop, με έμφαση στην κουλτούρα της επιχείρησης σας αποτελεί για εσάς την καλύτερη βιτρίνα στον κόσμο του internet.

Η Γραφιστική Τέχνη είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία Λογότυπων(Logo), Επαγγελματικών καρτών, Αφίσες & Διαφημιστικά φυλλάδια, Μενού, Σουπλά και Banner.

Αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησης σας  με τη δημιουργία ενός ενδελεχούς Digital Marketing πλανου, το οποίο θα περιέχει  υπηρεσίες σχετικές με PPC, Awareness, SEO & Facebook Advertising ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε το Growth ή την κατασκευή των Social Media Σελίδων σας.

Τα Social Media βοηθουν εκατομμύρια επιχειρήσεις να ανακαλύψουν πώς να χρησιμοποιούν καλύτερα το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για να συνδεθούν με τους πελάτες, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και να αυξήσουν τις πωλήσεις.

Στις μέρες μας οι εικόνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και η επαγγελματική φωτογράφηση των προϊόντων σας για χρήση στο e-Shop της επιχείρησης σας και την προσέλκυση αγοραστών.

CASE STUDIES

Recent Projects

PORTFOLIO

Γραφιστικές Υπηρεσίες

LET’S WORK TOGETHER

Ζητήστε μια
Προσφορά.

Απαντάμε σε όλες τις επικοινωνίες

σε λιγότερο από 24 ώρες!

Let’s get your project
rolling today !

Περιγράψτε το έργο σας εν συντομία. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας το επιθυμητό χρονικό πλαίσιο και προϋπολογισμό.